Català
Oficina Virtual Clients Cita prèvia Cita
Contracta

Noves tarifes elèctriques: particulars

ETS EMPRESA DE BAIXA O ALTA TENSIÓ?

PER A PARTICULARS I EMPRESES DE FINS A 15kW CONTINUA LLEGINT

El proper 1 de juny entrarà en vigor una modificació important en la regulació del mercat elèctric que comportarà canvis en la tarifa que teniu contractada per al vostre subministrament elèctric. Les actuals tarifes desapareixeran i se’n fixaran de noves, amb nous períodes horaris i potències de consum. Totes les empreses comercialitzadores hem d’adaptar els contractes a aquest nou tarifari.

El sector elèctric és un mercat lliure, però tant el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic del govern espanyol com la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència fixen una part important dels costos de la llum, que estan regulats per llei. A través d’aquest nou sistema tarifari s’estableix quines hores i quins dies són més o menys cars consumir l’electricitat.

Si teniu contractat un subministrament elèctric per a casa vostra o per a la vostra petita empresa de fins a 15 kW, a partir de l’1 de juny la tarifa elèctrica que teníeu contractada canvia i passareu a tenir una tarifa 2.0 TD.

Quins franges horàries hi haurà?

Tots els contractes per a subministraments elèctrics de fins a 15 kW passaran a tenir una tarifa elèctrica amb tres períodes horaris de consum, és a dir, amb tres preus d’energia diferenciats.

  • Període Punta (P1): serà el període més car i se situarà entre les 10 del matí i les 2 del migdia i entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit.
  • Període Pla (P2): tindrà un preu mitjà i comprendrà de les 8 a les 10 del matí; de les 2 del migdia a les 6 de la tarda; i de les 10 de la nit a la mitjanit.
  • Període Vall (P3): serà el període més barat i anirà sempre entre la mitjanit i les 8 del matí i els caps de setmana i festius.

Tens algun dubte abans de donar-te d’alta?

972 260 150 Dl a dv. de 9h a 13h

Com puc estalviar amb la nova tarifa?

Amb aquest canvi tarifari, el que es fa és reduir els costos fixos de la factura elèctrica amb un nou sistema de peatges i de càrrecs que faran que la factura sigui més variable, és a dir, que el cost depengui principalment de l’energia elèctrica que es consumeix per incentivar l’eficiència energètica. A més, amb la nova estructura per períodes de consum, el que es pretén és que els clients consumeixin l’energia quan és més barata. Per tant, és important que adaptem els nostres hàbits de consum elèctric, en la mesura del possible, als nous períodes horaris per aconseguir el màxim estalvi.

Per què canvien les tarifes elèctriques?

El sector elèctric és un mercat lliure, però tant el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic del govern espanyol com la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència fixen una part important dels costos de la llum, que estan regulats per llei. Des d'aquest 1 de juny ha entrat en vigor un nou sistema tarifari al qual totes les empreses comercialitzadores hem d’adaptar els contractes. Aquest nou sistema tarifari comportarà canvis en la factura elèctrica, tal i com l’hem coneguda fins ara, perquè les actuals tarifes desapareixeran i se’n fixaran de noves.

Consulta totes les preguntes freqüents

Quines potències tindré?

A diferència d’ara, tots els subministraments elèctrics tindran dues potències diferenciades

A partir de l’1 de juny i durant 12 mesos podreu modificar de forma gratuïta fins a dues vegades les potències del vostre subministrament elèctric per ajustar-les a les vostres necessitats, sempre i quan aquest canvi no suposi un increment respecte a la potència que teniu actualment.

Què has de fer? Ens ocupem de tot! 

No cal que facis res perquè a Bassols Energia ens ocupem de tot. El canvi serà automàtic i efectiu a partir del proper 1 de juny i serà visible a partir de la factura corresponent als consums de juny.

Com sempre, us oferim l’assessorament més proper i us anirem comunicant la informació actualitzada amb les noves condicions i els nous preus de la vostra tarifa elèctrica.

TENS DUBTES? CONTACTA'NS

972 260 150