Català
Àrea privada ClientsClients
Contracta

Ajuda i contacte

Tens algun dubte? Alguna consulta? Envia'ns la teva sol·licitud i ens posem en contacte amb tu el més aviat possible

Consulta les preguntes freqüents!
  • Bassols Energia
  • Canvi de companyia elèctrica
  • Tarifes elèctriques
  • La factura
  • L’Oficina Virtual
  • El mercat elèctric

No hem resolt el dubte? Truca'ns al

972 260 150 De dl. a dv. de 8.30 a 13.30 h i de 15 a 17 h

Què és Bassols Energia?

A Bassols Energia comercialitzem energia tant per a particulars com per a negocis, petites i mitjanes empreses i grans indústries a tot el territori. Som l'energia més propera i volem estar al costat dels nostres clients per facilitar-los tot allò que necessiten relacionat amb l'energia. A més, creiem en la transició energètica i apostem per nous models de producció i consum d'energia més eficients i sostenibles amb el territori.

Quins són els valors de Bassols Energia?

A Bassols Energia la proximitat amb els nostres clients és l’eix central de la nostra companyia. Som i volem continuar essent l’energia més propera per què els nostres clients, tant particulars com negocis, pimes i grans empreses, obtinguin els preus més competitius del mercat, amb el millor assessorament i els serveis més punters per oferir-los la resposta més eficient.

D'on sorgeix Bassols Energia?

Bassols Energia es va crear l’any 2000 i, tot i ser una empresa jove que s’ha anat desenvolupant de forma paral·lela a la liberalització del sector elèctric, forma part d’un grup empresarial amb una trajectòria de més cent anys en el sector de la distribució i comercialització elèctrica.

Estem aquí per ajudar-te!

Pots contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta, queixa o reclamació. Només cal que omplis el formulari que apareix a continuació amb les teves dades de contacte i el missatge que ens vols enviar.

Camps obligatoris *

Motiu*

Les teves dades*

Escriu el teu missatge*

La sol·licitud s'ha enviat correctament

Gràcies per confiar en Bassols Energia, en breu ens posarem en contacte amb tu.