Reconeixement a Bassols Energia per la seva contribució a la Prevenció de Riscos Laborals

Reconeixement a Bassols Energia per la seva contribució a la Prevenció de Riscos Laborals

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona ha reconegut Bassols Energia en la desena edició dels Premis de Prevenció de Riscos Laborals. Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals es concedeixen a una empresa i a un enginyer tècnic industrial que hagin impulsat alguna millora important en la difusió, sensibilització i implantació en la prevenció de riscos laborals a la demarcació de Girona.

Entre les bones pràctiques de Bassols Energia en Prevenció de Riscos Laborals, el Col·legi destaca el pla de formació contínua adreçat a tots els treballadors de l’empresa i remarca que la formació compta amb la col·laboració de formadors experts líders en matèries diverses, com per exemple, treballs en alçada en suports elèctrics i equips d’elevació, primers auxilis, rescats, suport vital bàsic amb manipulació del DEA i treballs d’operació i manteniment d’instal·lacions elèctriques i riscos en oficines, entre altres. A més a més, des de fa cinc anys Bassols és una empresa cardioprotegida, que compta amb un DESA a les seves instal·lacions, un desfibril·lador extern semiautomàtic a disposició de tot el personal.

Bassols treballa en la conscienciació i la sensibilització dels treballadors per tal de promoure un canvi cultural respecte a la prevenció que permeti assolir l’objectiu d’accidentalitat zero, per això els fa partícips de la presa de decisions en l’elaboració de protocols i procediments d’operació i de treball, la planificació dels treballs i en general tots els aspectes relacionats amb la prevenció de riscos.

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals han reconegut en anteriors edicions empreses com Kmec, Weener Plastic Ibérica, Construccions Rubau, Vidreres Llet, Zoetis Spain, Girona Fruits SCCL, Francisco Oller SA, Dinox i Cafès Cornellà. 


* Jordi Rodà, director tècnic de Bassols Energia, va recollir el premi. 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?