Controla la teva energia, nou servei de Bassols Energia

Controla la teva energia, nou servei de Bassols Energia

Controla la teva energia, nou servei de Bassols Energia

Bassols Energia ha estrenat un nou servei d’informació energètica per als seus clients. Es tracta d’una nova eina dissenyada amb l’objectiu que els clients puguin entendre i gestionar millor el seu consum energètic i on se’ls proposa una proposta d’optimització perquè paguin únicament per allò que consumeixen i al millor preu.

 

El nou servei s’implanta una vegada consolidat el nou model de comptadors intel·ligents que permeten disposar de les dades del consum elèctric del client. Aquestes dades ja estan des de fa temps a disposició del propi client a través de la seva Oficina Virtual, on pot trobar les seves corbes del consum elèctric (diari, setmanal, mensual i anual), a més de la potència consumida mensualment.

 

Ara Bassols Energia fa un pas més enllà i, no només posa a disposició del client les dades del seu consum elèctric, sinó que en fa un estudi, les analitza i li ofereix una proposta d’optimització perquè el client estalviï en la seva despesa energètica, canviant la tarifa i/o la potència que té contractades, i pagui només per allò que necessita i gaudint sempre del millor preu.

 

Els nous informes d’optimització d’energia elèctrica estan a disposició del client des de la seva Oficina Virtual i també periòdicament Bassols Energia els enviarà als clients.

 

Aquest nou servei de Bassols Energia s’inscriu en l’objectiu de la companyia elèctrica d’oferir un servei de proximitat amb el client i un tracte personalitzat, amb el millor assessorament i els serveis més punters.

 

Amb Bassols Energia, els clients tenen l’energia més propera, més serveis, més proximitat i pagant només per allò que consumeixen.

 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?