Quin és el consum mitjà de llum mensual per a 2 persones?

Quin és el consum mitjà de llum mensual per a 2 persones?

El consum de llum a casa depèn, en gran part, del nombre de persones que resideixin a l’ habitatge. A Bassols Energia, t’ajudem a calcular quin seria el consum mitjà de llum mensual per a 2 persones perquè et facis una idea de quant pot costar a la teva factura d’electricitat. Com pots estalviar triant una tarifa a la teva mida?

 

Quin és el consum mitjà per a 2 persones?

La despesa mitjana de llum mensual per a 2 persones pot dependre de diversos factors com ara les dimensions de l’habitatge, els aparells elèctrics que s’utilitzen, els hàbits de consum, les tarifes, etc.

A llars amb només dues persones, el consum mitjà també pot variar en funció de la potència contractada. 

Segons Xarxa Elèctrica d’Espanya (REE per les seves sigles en castellà), el consum mitjà d’una llar espanyola amb dues persones, amb una potència contractada de 3,45 kW, és d’uns 270 kWh al mes, cosa que suma un total de 3.272 kWh/any, aproximadament.

En canvi, si la potència contractada és de 4,6 kW, la despesa mitjana de llum de 2 persones serà de 400 kWh al mes.

 

Com calculem el consum mitjà de llum per a 2 persones

Per calcular la quantitat que devem pagar de llum a final de mes, hem de multiplicar el número de kWh consumits pel preu del kWh fixat per la companyia energètica que tenim contractada.

Preu de consum = kWh consumits x Preu kWh

Com més gran sigui el consum, com és lògic, més gran serà el preu que haurem de pagar a final de mes.

 

Factura mitjana de llum per a 2 persones

El preu de la llum de mercat pot variar en funció de les circumstàncies i de l’època de l’any. Per això, només podrem calcular la factura de llum mensual mitjana de manera aproximada, tot i que és veritat que, en general, el consum a les llars sol mantenir-se més o menys estable cada mes..

Per a dues persones, el preu a la factura dependrà de la potència contractada, de l’energia consumida i d’altres factors com ara l’impost sobre l’electricitat, el lloguer del comptador o l’IVA.

 

Com reduir la factura de la llum amb Bassols Energia

Si, com hem vist, el consum mitjà mensual d’una llar amb dues persones es manté més o menys invariable, la manera més efectiva d’estalviar a la factura elèctrica és contractar la companyia que ofereixi unes tarifes més atractives.

Amb Bassols Energia, el pla ideal per un habitatge amb dues persones és Llar 24 hores, una tarifa amb la qual es paga el mateix preu durant tot el dia per l’energia consumida.

Això dona tranquil·litat, perquè ajuda a tenir un millor control de la factura que es pagarà cada mes i permet despreocupar-se dels horaris a casa. 

I pots triar entre diferents opcions que s’adapten a totes les necessitats, perquè els hàbits de consum a cada llar poden ser diferents.

A més, és una energia 100% verda, per la qual cosa el teu consum elèctric no augmentarà les emissions de CO₂, ja que Bassols té un ferm compromís amb les energies renovables. 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?