Bassols Energía subministra energia elèctrica a l'enllumenat públic de 13 muncipis de la Garrotxa

Bassols Energía subministra energia elèctrica a l'enllumenat públic de 13 muncipis de la Garrotxa

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha adjudicat a Bassols Energia el contracte de subministrament elèctric dels enllumenats de diversos municipis de la comarca de la Garrotxa. En concret, Bassols Energia s’encarregarà del subministrament elèctric de l’enllumenat municipal de Besalú, Castellfollit de la Roca, Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Montagut i Oix, Riudaura, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Tortellà, Vall de Bianya i La Vall d’en Bas.

En total, Bassols Energia gestionarà el subministrament elèctric de 261 equipaments, amb una potència anual contractada de 1.464,8 kW i un consum anual previst d’uns 3.000.000 kWh.

Després d’analitzar les propostes presentades per diferents empreses comercialitzadores, el Consell ha adjudicat la licitació a l’empresa Bassols Energia “per haver presentat la proposició econòmicament i de criteris tècnics més favorable, d’acord amb els criteris de valoració establerts en els Plecs de clàusules administratives particulars”, segons s’estableix en l’acord de l’ens comarcal. A més, té en compte que el 100% de l’energia que subministra Bassols Energia procedeix de fonts renovables. L’acord té una vigència de dos anys.

Des de Bassols Energia, el seu gerent Esteve Nogué, s’ha mostrat satisfet de renovar l’acord amb el Consell Comarcal de la Garrotxa i ha destacat “el compromís de Bassols Energia amb el nostre territori més proper”. En aquest sentit, Nogué ha remarcat que “l’acord preveu a més que, mitjançant un seguit d’indicadors i informes, podrem oferir als serveis tècnics del Consell una constant optimització de les potències contractades, l’energia consumida i l’energia reactiva de cada subministrament, a més d’uns preus més avantatjosos i revisables segons les variacions del mercat elèctric, que permetran una millor eficiència de la despesa elèctrica de les entitats adherides, tant des del punt de vista de consum com econòmic”. 

El desembre de 2018 Bassols Energia també es va adjudicar la licitació per al subministrament elèctric de diverses dependències i locals de l’ens comarcal, del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, SIGMA, del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i de diversos ajuntaments de la comarca.

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?