Oficina Virtual de Bassols Energia: accés i informació

Oficina Virtual de Bassols Energia: accés i informació

L’espai de l’oficina virtual de Bassols Energia va néixer amb la finalitat que els nostres clients poguessin accedir a tots els detalls dels seus contractes des de qualsevol lloc i en qualsevol moment de la manera més ràpida i intuïtiva.

Una de les nostres característiques més importants com a companyia energètica, més enllà de la qualitat excel·lent del nostre servei tant per a llars com per a companyies, és que som digitals al 100%. Contractar Bassols Energia és gaudir de la nostra oficina virtual i de tots els avantatges que ofereix. Ja no cal haver de desplaçar-se a una seu física o d’esperar al telèfon durant minuts interminables; t’expliquem com pots treure el màxim profit d’aquesta eina tan útil!

Com s’accedeix a l’oficina virtual

 

Per accedir a l’oficina virtual de Bassols Energia només has de prémer aquí o visitar la pàgina inicial del nostre web i fer clic al botó Oficina Virtual que hi ha al cantó superior dret de la pàgina.

Un cop fet, t’hauràs d’identificar amb el DNI i la contrasenya de client, i després prémer el botó Entra.

Si no recordes la contrasenya i en vols generar una de nova, o si no hi has accedit mai abans i et vols donar d’alta, en aquesta mateixa pàgina trobaràs diversos enllaços que t’ajudaran a completar aquests passos.

Tràmits i gestions que pots fer des de l’oficina virtual de Bassols Energia

 

Des que vam néixer, a Bassols Energia hem tingut clar que l’oficina virtual havia de ser totalment útil per als nostres clients. Per això, aquest espai digital està orientat a proporcionar un gran nombre d’informació i permet gestionar determinats tràmits com els que et descrivim tot seguit.

Consultar l’import de les factures

 

Una de les coses més útils que pots fer a l’oficina virtual de Bassols Energia és saber, en temps real, quin serà l’import de la factura de la llum. A més, pots accedir a un historial amb les teves factures anteriors. D’aquesta manera podràs organitzar-te les finances al cèntim i això es reflectirà positivament en la teva economia.

Analitzar el consum elèctric per poder actuar en conseqüència

 

El fet de disposar de tot el consum energètic amb només un cop d’ull és la millor solució per saber com ha evolucionat el teu consum durant un període de temps determinat i, per tant, per poder definir com has de fer servir determinats dispositius estacionals que poden fer pujar la factura de manera notòria en algunes èpoques de l’any.

De fet, també és essencial detectar-hi pics de consum per valorar, per exemple, la viabilitat de la instal·lació d’un sistema de plaques solars d’autoconsum i així poder gaudir d’un sistema de climatització amb energia aerotèrmica, per exemple.

La millor manera de prendre decisions intel·ligents sobre el consum elèctric és tenir-ne tota la informació de manera que et permeti comparar-la.

Optimitzar el consum energètic per pagar el mínim possible

 

Tenir més potència contractada de la necessària farà que les factures de la llum siguin molt més inflades del que caldria, mentre que contractar-ne de menys provocarà talls de llum quan hi hagi pics de consum energètic.

Per tot això, a l’oficina virtual de Bassols Energia t’ho posem fàcil: analitzem el teu consum per aconsellar-te la potència elèctrica que més et convé i la tarifa que s’ajusta millor a les teves necessitats.

El nostre compromís és que únicament paguis per l’energia que consumeixis!

 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?