Bassols Energia i l’Associació de Comerciants d’Olot regalen patinets elèctrics

Bassols Energia i l’Associació de Comerciants d’Olot regalen patinets elèctrics

La campanya ‘Puja a la mobilitat sostenible’ agafa com a element central el patinet elèctric, un dels mitjans de transport que més han crescut en els últims mesos i que es mou de forma sostenible. A través d’aquesta iniciativa, l’Associació de Comerciants d’Olot i Bassols Energia busquen impulsar el consum al comerç olotí i la contractació online a Bassols Energia.

En aquest sentit, el director de Bassols Energia, Esteve Nogué, ha explicat que “ des de Bassols Energia mantenim des de fa anys una estreta col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Olot i, en aquesta ocasió, hem volgut anar més enllà i unir-nos a l’ACO per promoure aquesta campanya per incentivar les compres al comerç d’Olot”. Una circumstància que ha agraït el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, que ha explicat que “des de l’ACO portem a terme durant l’any diferents campanyes per promoure el comerç a la nostra ciutat i ens fa molta il·lusió que, en aquesta ocasió, Bassols Energia ens doni suport amb aquesta iniciativa”.

La campanya es portarà a terme durant tot aquest mes d’abril als comerços associats a l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) i a la web de Bassols Energia. Per participar-hi, els clients hauran de fer una compra mínima de 15€ en algun dels comerços associats a l’ACO o bé contractar una tarifa digital a Bassols Energia, a través de la nova pàgina web www.bassolsenergia.com

Els clients podran participar-hi fins al 26 d’abril dipositant una  butlleta amb les seves dades a les urnes que trobaran als comerços adherits a la campanya o bé activant la seva participació a través de la web de Bassols Energia, una vegada contractada una tarifa digital.

El sorteig i entrega dels patinets elèctrics es farà el dissabte 27 d’abril a les 12 del migdia a les escales de l’església de Sant Esteve.

Els patinets es poden veure a les oficines de Bassols Energia i en alguns dels comerços associats a l’ACO, mentre duri la campanya.

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?