Català
Oficina Virtual Clients Cita prèvia Cita
Contracta
Demana cita prèvia a les nostres oficines
Demana cita prèvia Tanca
 • Toca mirar cap un altre costat, però de veritat.

  Energia infinitament teva
  100% verda
  de veritat

  Simula el teu estalvi
 • Pot una energia tenir compromís?

  La nostra, tenim clar que sí.

  L'energia compromesa
 • L'ENERGIA AL NÚVOL

  La Guardiola Solar més rentable del mercat i de capacitat il·limitada.

  Sense quota de gestió!

  Més informació
 • Balanç net anual infinit...!

  O el que és el mateix, la primera Bateria Virtual kWh infinita del mercat!

  Saber més

Tens dubtes? Truca'ns al

972 260 150 Dl a dv. de 9h a 13h

O deixa'ns el teu telèfon i et truquem nosaltres

Controla la teva energia

Controla la teva energia

A Bassols volem que tinguis el control de la teva energia. Per això et donem les claus perquè puguis conèixer i millorar en tot moment el teu consum elèctric.

Analitza el teu consum elèctric

Totes les dades del teu consum elèctric al teu abast sempre que vulguis.
Descobreix i controla les pautes de consum de casa teva.

Controla la teva energia
Optimitza la teva energia

Analitzem el teu consum elèctric i t’aconsellem quina tarifa i quina potència elèctrica s’adapten millor a tu. Paga només pel que realment consumeixes.

La teva Oficina Virtual, a un clic

T’ho posem fàcil perquè des de la teva Oficina Virtual puguis fer tots els tràmits que necessitis sempre que vulguis. Consulta totes les teves factures en format electrònic.

Tens algun dubte abans de donar-te d’alta?

972 260 150 Dl a dv. de 9h a 13h

Qui pot contractar Bassols Energia?

Oferim subministrament elèctric per a clients domèstics, negocis, petits i mitjanes empreses, grans empreses i també administracions públiques.

És difícil fer el canvi de companyia?

Ens encarreguem de tots els tràmits i gestions per a fer efectiu el canvi de companyia per què no us hagueu de preocupar de res i oferint-vos totes les garanties d’un servei eficient i de qualitat.

Quan em costarà el canvi de tarifa?

El canvi al nou sistema tarifari serà gratuït, automàtic i efectiu des de l'1 de juny i serà visible a partir de la factura elèctrica que reflecteixi els consums de juny. A més, durant 12 mesos podreu modificar de forma gratuïta fins a dues vegades les potències del vostre subministrament elèctric per ajustar-les a les vostres necessitats, sempre i quan aquest canvi no suposi un increment respecte a la potència que teniu actualment. Des de la vostra Oficina Virtual a www.bassolsenergia.com teniu com sempre a la vostra disposició la informació puntual del vostre subministrament.

Com puc saber quines potències necessito?

Per saber si la potència elèctrica que tenim contractada és correcta el més important és saber el nombre d’electrodomèstics que fem servir a casa nostra habitualment. Si per engegar la rentadora, no podem tenir el forn en funcionament perquè ens salten els ploms, això vol dir que tenim una potència elèctrica inferior a la que necessitem. Però tampoc cal que paguem una potència molt alta per si de cas perquè això ens incrementa el cost de la factura elèctrica. Principalment per valorar-ho, ens cal saber quins electrodomèstics tenim a casa i que utilitzem gairebé a diari, si tenim calefacció elèctrica o no... La potència elèctrica es pot modificar una vegada en un any, però amb el canvi tarifari, es podran fer dos canvis de potència en un any per acabar d’ajustar els dos períodes horaris a les pautes de consum. Els clients de Bassols Energia poden veure a través de la seva Oficina Virtual la potència que tenen contractada i la que realment acaben consumint i optimitzar la potència del seu subministrament elèctric per pagar per allò que realment consumeixen.

Com puc estalviar amb la nova tarifa?

Amb aquest canvi tarifari, el que es fa és reduir els costos fixos de la factura elèctrica amb un nou sistema de peatges i de càrrecs que faran que la factura sigui més variable, és a dir, que el cost depengui principalment de l’energia elèctrica que es consumeix per incentivar l’eficiència energètica. A més, amb la nova estructura per períodes de consum, el que es pretén és que els clients consumeixin l’energia quan és més barata. Per tant, és important que adaptem els nostres hàbits de consum elèctric, en la mesura del possible, als nous períodes horaris per aconseguir el màxim estalvi.

Com puc donar-me d'alta?

Per donar-vos d’alta només heu d’omplir amb les vostres dades el formulari d’alta que trobareu a la pàgina web www.bassolsenergia.com per sol·licitar l’alta del vostre subministrament elèctric. A Bassols Energia ens encarregarem de fer els tràmits perquè no us hagueu de preocupar de res.

Com es calcularan els excessos de potència per a la meva empresa?

Amb la nova regulació es produirà un canvi important en el càlcul de la facturació dels excessos de potència.

Tota la informació a https://www.bassolsenergia.com/noves-tarifes/empreses/

Consulta totes les preguntes freqüents

Els nostres clients ens recomanen
“Ràpids, eficients i sempre a l'altre costat del telèfon. ”

Laura Montserrat

“Vaig tenir un problema i ràpidament em van donar la resposta. Contents del servei rebut ”

Pau Martínez

“L'Oficina Virtual ha estat un canvi. Ara podem saber en tot moment quan gastem de llum a la nostra empresa i valorar quins canvis podem fer. A més, el seu equip comercial ens dona la resposta que necessitem en tot moment. ”

Miquel Gil

L'actualitat més recent de Bassols Energia

Quants megawatts consumeix una casa? Quants megawatts consumeix una casa?
En aquest article t'expliquem quants megawatts consumeix una casa, quins electrodomèstics gasten més a casa i com pots estalviar en cadascun.
Com cal orientar i inclinar els panells solars?
Saps quina és la millor orientació per als panells solars? En aquest article et donem alguns consells perquè sàpigues cap on has d’orientar-ne la instal·lació
ITV d’un cotxe elèctric, com i quan s’ha de passar?
Els cotxes elèctrics passen la ITV? ➡️ En aquest article t’expliquem com és la ITV dels cotxes elèctrics i cada quant de temps s’ha de passar
Compromesos amb el territori, acords amb les asociacions de la Garrotxa
Descobreix en aquest article el compromís de Bassols Energia amb associacions de la Garrotxa ➡️ Posem el nostre granet de sorra!

Segueix tota l'actualitat